MEZOTERAPIJA BEZ IGALA

TO JE MEZOTERAPIJA BEZ IGALA KOJIM SE IZUZETNO POBOLJŠAVA OPŠTI IZGLED KOŽE I ELIMINIŠU SITNIJE BORE - EFEKAT REJUVENACIJE ( PODMLAĐIVANJA ) KOŽE.

KOJI SU EFEKTI TRETMANA?

ULTRAZVUK LDM - lokalna dinamička mikromasaža ćelije kože apsorbuju energiju ultrazvučnog zračenja. Veoma važan je i mehanički efekat ultrazvučnih talasa, koje izazivaju mikrostruje ( mikromasaža ćelija ) i povećava pozornost membrana ćelija kože, što automatski omogućava da procenat vode u međućelijskom prostoru poraste, usled čega koža dobija zdraviji i mlađi izgled. Time se postiže bolja razmena materija u ćelijama koja je neophodna za zdravio funkcionisanje kože.Takođe LDM ima efekat limfne drenaže i da se kvalitetne materije difuzno rasporede u drugom sloju epidermisa

Koliko često treba raditi tretman?

Preporučuje se kura od 10 tretmana da bi se ćelije u pitpunosti razbudile. Tretmani se obavljaju 1 do 3 puta nedeljno u trajanju od 3 - 4 nedelje. Efekat je vidljiv nakon 4 - 5 tretmana, a trajaće sledećih 6 meseci do godinu dana u zavisnosti od ostalih faktora i stila života. Preporučuje se da se nakon 6 - 8 meseci obavi 1 ili 2 tretmana obnove da bi se produžio efekat lučenja kolagena i elastina. Sam tretman je prijatan i opuštajući i traje 30 minuta.

NE SMEJU DA SE PODVRGNU TRETMANU ULTRAZVUKA OSOBE KOJE SE LEČE OD RAKA I OSOBE SA PEJSMERKEROM.